איזה תוכן כדאי "לאכול" לאורך היום? מאיזה תוכן מומלץ להימנע? ואיזה "ויטמינים" חייבים להוסיף לשגרה הדיגיטלית כדי לשמור על גוף ונפש בריאים?
במפגש כל תלמיד יצור תפריט תכנים דיגיטלי אישי שיעזור לו לעשות בחירות מיטיבות.
נימוסים דיגיטליים
האם מתאים להתקשר למורה בכל שעה? זה בסדר לשלוח עשרות GIF בקבוצה או לפתוח קבוצת וואטסאפ בלי כל החברים? במפגש נעסוק בסוגיות חברתיות שצריך לתת עליהן את הדעת בהנתהלות הדיגיטלית היומיומית.
גבולות דיגטליים
האם מותר לתלמידה להצטלם עם חברה בבגד ים ולעלות את התמונה לרשת? מה הגבולות ששם לנו החוק הישראלי וכל צרכן וצרכנית דיגיטליים חייבים להכיר וגם איזה גבול אני שם בעצמי כדי לשמור עלי במרחב הוירטואלי?
פיצוי על אורח חיים דיגיטלי
האדם הקדמון, היה זקוק לשיעור פילאטיס?
העולם הופך לדיגיטלי יותר ויותר, אך לצד הקדמה הצריכים הביולוגים והפסיכולוגים שלנו לא משתנים. במפגש נלמד על מה אנחנו חייבים לפצות בעידן עמוס ו"ישבני".
4-5 מפגשים. התוכנית מורכבת מ4 מפגשי תוכן ומפגש נוסף ללטובת עיבוד והטמעה של התוכן. ניתן לקחת את התוכנית גם במתכונת חלקית של 4 מפגשים בלבד.
האם אפשר להתחיל בתוכנית הזו?
לא, התוכנית הזו היא תוכנית המשך לשנה א' ומתבססת על הידע שנלמד שם. במפגש הראשון נעשה חזרה על "הפרקים הקודמים" לטובת רענון וחיבור של תלמידים שלא נכחו, אך ככלל אנחנו ממליצים לקחת את התוכנית הזו לאחר סיום חלק א'.
מה המרווחים המומלצים בין המפגשים?
השאיפה היא לקיים מפגש 1 לשבוע, כמובן שמידה ויש חגים/אילוצים אפשר להגמיש.
תפריט
שאלנו את הAI איך זה נראה שאדם מחבק את הצ'אט גיפיטי שלו ומאושר עד השמיים?
שאלנו את הAI איך זה נראה שלא מנהלים זמינות בעידן טכנולוגי?
שאלנו את הAI איך נראה ג'אנק פוד טכנולוגי וזה מה שקיבלנו