המהפכה של הבינה המלאכותית רק החלה.
היא מיתרת מקצועות של אנשים בקצב מסחרר, ומשנה כל מה שהכרנו על עולם הלמידה, המחקר, הרפואה, יצירת התוכן, האומנות ומה לא?
למרות הקדמה הטכנולוגית, מה מסתמנת כנחלתם של בני האדם והבינה האנושית בלבד?
ולמה צריכה דיגיטלית מנוהלת היא המפתח לשדרוג והשימור שלהן?
במציאות הישראלית גם ככה הסטרס בשמיים. איך אפשר לעצב את המכשירים ככה שנוכל להשתמש בהם ולהפחית מתחים מיותרים, במטרה לשמור על הבריאות הרגשית של בני הנוער.
בני נוער רבים סובלים מפגיעה באיכות השינה, הנובעת בין היתר משימוש בדגיטיל לפני השינה, ובאמצע הלילה. מה מחקרים חושבים על זה? ואיך אפשר לשפר את המצב.
אחת היכולות הייחודיות לאדם, נכון להיום היא היכולת להעניק אמפתיה. אבל בצריכה דיגיטלית לא מנוהלת, כמו שקורה היום- היכולת הזו נמצאת בסכנה.
ההרצאה עשירה בטכניקות לעיצוב הסביבה הדיגיטלית הפנימית והחיצונית במטרה ליצור שינוי מהיר בצריכה הדיגיטלית, ולהביא לשימוש מיטיב ללא תופעות לוואי מזיקות.
היי, אני הדר מפתחת ומנהלת התוכנית החינוכית של האצטרובל הכחול, עם תואר בפסיכולוגיה ותעודת אימון, ובעיקר מעל עשור עוסקת בחינוך הבלתי פורמלי.
לפני 6 שנים יצאתי לדרך עם הנגשת הנושא של צריכה דיגיטלית לילדים בדרך ייחודית, שמפחיתה התנגדויות ורותמת לשינוי אמיתי ומידי, וכתבתי עם יעל מן שחר את התוכנית "מעבר לדיגיטל".
היום אני יותר מלווה ומכשירה את צוות המדריכים המופלא של התוכנית, אבל לצד זה האהבה לשטח, לנערות ונערים, ולחילול שינוי אצלם לא עוברה לי, אז אגיע אליכם בעצמי.
המסקנות הכי חדשות מתחום המחקר של הפסיכולוגיה של הטכנולוגיה.
הידע המחקרי מועבר בשפה פשוטה, וסרטונים מרתקים שעוזרים לבני הנוער להתחבר.
דרכים יצירתיות לניהול הצריכה הדיגיטלית, בשביל להנות מהשפע ולא להיפגע ממנה.
60 דקות כולל שאלות.
מצד אחד לא.
מצד שני, בדיוק כמו שהחלטתם בבי"ס שכדאי ללמוד מתמטיקה בקבוצה של 20-40 תלמידים לכל היותר, אנחנו מסכימים עם המסקנה הזו, וככל שהקבוצה אינטימית יותר – היכולת לשתף את התלמידים ויכולת ההשפעה שלנו עליהם עולה.
עד 3 הרצאות באותו היום.
יש הנחה של 30% ו50% על ההרצאה השניה והשלישית בהתאמה, במידה וזה באותו היום.