ארגון

הרצאות

תוכן

ארגון

הרצאות

תוכן

הרצאותתוכן

זום/לייב

מבינה אנושית לבינה מלאכותית: כלים שימושיים בדרך לעתיד טכנולוגי בריא.סטיב ג'ובס אמר ש"לטכנולוגיה יש ערך רק כשהיא ניתנת לאנשים. אם יש לך אמון באנשים, הם יעשו עם הטכנולוגיה דברים מדהימים ". זו הסיבה שאני חושבת שג'ובס היה מעביר את ההרצאה הזו בעצמו, אם הוא היה בחיים. במפגש הזה אציע דרך התבוננות חיובית על המציאות החדשה בה אנחנו חיים כשהמסר המוביל הוא שאפשר להתחבר לטכנולוגיה בטוב אם רק נבין את ההשפעה שלה.

ניהול שפע דיגיטלי הוא מפתח לחיזוק יכולות הליבה של המאה ה-21 :  

היכולות החשובות ביותר בעולם היום הן – גמישות מחשבתית, יצירתיות, יכולת עיבוד מידע וחיבור אישי (אמפתיה). בואו ללמוד איך צריכה מודעת של מסכים תעצים ותשבח את היכולות האלו ואפילו תמנע שחיקה שלהן ביום יום.

הבנת השינויים הפסיכולוגיים של האדם בעידן דיגיטלי – צעד ראשון והכרחי :

העידן הדיגיטלי הביא לנו שפע של פרדוקסים, אולי המוכר ביניהם הוא זה שמצביע על העובדה שאנחנו מחוברים כל הזמן אבל גם מנותקים לגמרי. בואו נצא למסע בין פרדוקסים פסיכולוגיים, דרכו נעמיק את ההבנה שלנו על התהליכים שמתרחשים בעולם, נלמד איך לתחזק את הבריאות הרגשית שלנו ונתכונן יחד לעתיד הטכנולוגי.

כל התשובות לשאלות החשובות ביותר שיש להורים לילדים דיגיטליים. אתם בטוח מודאגים מזמן המסכים של הילדים שלכם, מה אם אגיד לכם שתוך פחות מ-5 שנים השאלה הזו בכלל לא תעסיק אתכם? 

בואו נעדכן גרסה ונבין מהן השאלות החשובות באמת לגבי מערכת היחסים של הילדים שלנו עם העולם הדיגיטלי ונקבל עליהן את התשובות שכל הורה חייב לדעת

ניהול שפע גירויים, תכנים וסביבה של כלכלת קשב

אנחנו מגבילים את הילדים בהמון תחומי חיים, החל משעות הערות שלהם ועד המתוקים שהם מבקשים לצרוך. אבל להבדיל משאר תחומי החיים, בכל מה שקשור לצריכה דיגיטלית אנחנו מבולבלים. הדרך להגיע לוודאות ולייצר שינוי מהיר מתחילה בנוסחת ההורמונים של 'האצטרובל . פשוט, מעניין ומביא תוצאות מיידיות. הכחול'

השוואה חדשה וייחודית ביותר לעולם התזונה :

יש מונח בעולם העסקי שנקרא: 'בנצ'מרק'. המשמעות שלו היא לקחת פתרון שכבר נמצא יעיל במקום אחד ולהשתמש בו כדי לפתור בעיה אחרת. אחרי שנים של מעקב, דיווחים, שאלונים וסקרים אני מזמינה אתכם להיחשף לפתרונות הייחודיים שעבדו בעולם 'התזונה המודרנית' וכעת הועתקו בהצלחה לעולם 'תזונת התכנים '.

בואו נלמד את התכל'ס, כל הכלים לניהול מתח ומיצוי השפע במציאות דיגיטלית. 

לא רק ג'ירפות, חיות בטבע פשוט לא צריכות ציפרלקס. לעומתן, בני האדם מתמודדים היום עם רמה גבוהה מתמיד של לחץ מצטבר (סטרס), אז כנראה שהגיע הזמן ללמוד משהו מהג'ירפות.

ניהול שפע הוא מפתח להורדת מתח :

זה ידוע שהתוכן שאנחנו צורכים בעולם הדיגיטלי מקדם אותנו בעסק, בהורות ובחיים בכלל. אבל היום המדע מתריע מפני החסרונות שיש לצריכת תוכן לא מודעת וניהול טכנולוגי בעייתי, ביניהם: הפרעות שינה, מחסור בתנועה וזמני צפייה ארוכים.
הפתרון ללופ הזה יכול להיות יותר פשוט ממה שאתם חושבים.

הבנת הביולוגיה של הסטרס – צעד ראשון והכרחי :

כדי לייצר שינויים יציבים לאורך זמן צריך לפעול בשיטות שמבוססות על מחקר מעמיק ורחב. נכיר את 'תולדות הסטרס' בקצרה, נבין איך בעלי חיים מנהלים מתח בטבע ונצלול להווה הטכנולוגי ולהבנה ברורה של תמונת המצב. בשלב השני נכיר ונתרגל מגוון כלים לניהול של סטרס.

כלפי חוץ זה נראה שהאנושות קשובה פחות ופחות, למעשה ההפך הוא הנכון! מה עושים כדי להסביר את הפער בין תחושה למציאות אובייקטיבית?

איך להיות החלילן מהמלין?

בואו להיות המאסטרים של עולם הקשב החדש. כלפי חוץ זה נראה שהאנושות קשובה פחות ופחות, אבל ההיפך הוא הנכון ! מה עושים בכדי להסביר את הפער בין תחושה למציאות אובייקטיבית? מופע תוכן מבוסס ידע פסיכו-ביולוגי חדש ומרתק.

לא רק מעצבי ממשק גם אנחנו יכולים לתפוס יותר קשב.

איך נעשה אדפטציה לעידן החדש ולצרכי הקשב המשתנים? מה הם 'תוספי קשב' ואיך נוכל לאמץ אותם כדי להיות אנשים שמקשיבים להם?

על קצה המזלג.

בגוף שלנו יש הורמונים ספציפיים שאחראים על רמת הקשב, אנחנו קוראים להם: 'הורמוני הקשב'. אם נלמד לעשות שימוש נכון ב'תוספי תוכן אנושיים' כמו: 'פאוזות', 'ברקסים', 'פרמיס' – נוכל לשלוט ברמת הקשב שמופנית אלינו בכל רגע ביום.

אנחנו יודעים שאפשר להתמכר לאלכוהול, הימורים וניקוטין. אבל האם אפשר באמת להתמכר לסטרס?

אורי גוטליב בקבוצת תמיכה פרטית למכורים לסטרס. איך יוצאים מזה?

אורי גוטליב, קומיקאי, שחקן ומנחה, משתף בחוויות אישיות מעולם הטלוויזיה וחושף את הקהל לעולם מלא חששות, חרדות וסטרס. גוטליב מגייס קבוצת תמיכה פרטית כדי להבין מה עובר עליו ואיך לעזאזל מתגברים על זה?

מופע מצחיק ונוגע ללב ולחיים של כולנו בהשתתפות ד"ר ליאת יקיר, מרצה וחוקרת מתחום הביולוגיה של הרגשות שמוכרת לכולם מ"חתונה ממבט ראשון" ויעל מן שחר, יזמית וחוקרת בתחום הטכנולוגיה והדיגיטל.

איך הסטרס הרס לגוטליב את המפגש עם נשיא ארצות הברית ומה כל אחד מאתנו יכול ללמוד מזה?

המופע מומלץ לחברות וארגונים שרוצים להחדיר מסרים של הפחתת סטרס ובריאות רגשית

מסע התפכחות הומוריסטי 

3 חוקרות מנסות להתעורר על החיים של כולנו במאה ה-21

מופע תוכן מדעי-הומוריסטי, שיחשוף בפניכם תחזיות מפתיעות בנוגע לעתיד של הדברים החשובים בחיים: אהבה, קריירה וטכנולוגיה.
כל אחד מהנושאים ייבחן מזווית הראייה של מומחית בתחום. ד"ר ליאת יקיר, מרצה וחוקרת בתחום הביולוגיה של הרגשות, שמוכרת לכולנו מ"חתונה ממבט ראשון ", תפצח מיתוסים לגבי עתיד הזוגיות המונוגמית והחיבור האנושי. קרן ליטני, כלכלנית התנהגותית, מרצה וחוקרת בתחום עתיד העבודה, תחשוף את העתיד של עולם העבודה – האם הרובוטים יחליפו אותנו?

יעל מן שחר, יזמית וחוקרת בתחום הטכנולוגיה והדיגיטל, תספר לנו מה ישאר קבוע ומה ישתנה לעולמים בעתיד של מכונות לומדות?
מופע אופטימי, שנותן כלים מעשיים להצלחה בחיים ולפיתוח הלך- רוח פתוח     (Mindset Growth) בארגונים.

מומלץ לחברות וארגונים שמבינים שאנחנו חייבים לעמוד בקצב המהיר של השינויים.

שאלנו את הAI איך זה נראה
שאדם מחבק את הצ'אט גיפיטי שלו ומאושר עד השמיים?

שאלנו את הAI איך זה נראה שלא מנהלים זמינות בעידן טכנולוגי?

שאלנו את הAI איך נראה ג'אנק פוד טכנולוגי וזה מה שקיבלנו

  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני מארגון
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני איש חינוך
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני הורה
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני לעצמי
דילוג לתוכן