ארגון

מופעי

תוכן

ארגון

מופעי

תוכן

מופעיתוכן

זום/לייב

# כל התכנים זמינים גם באנגלית

מצד אחד אנחנו בתקופה הכי זמינה באנושות! יכולים להשיג אותנו מכל מקום 24/7 מצד שני, אנחנו מתקשים להיות זמינים לאנשים שקרובים אלינו ביותר. איך אפשר ליישב את הסתירות האלו?

השפע הטכנולוגי הביא איתו בשורות נפלאות לאנושות, חיבור בין אנשים, שדרוגים רפואיים, נוכחות לא נתפסת אבל גם קשיי ריכוז, פגיעה באיכות השינה, באמפתיה וסובלים מדיכאון וחרדה. החדשות הטובות – אפשר להנות מחיבור איכותי לטכנולוגיה ולגלות שהמציאות יכולה להיות הרבה יותר פשוטה, על ידי כמה שינויים קלים בהרגלי הצריכה..

יצא לכם להרגיש כהורים 'אבודים' לפעמים מול העולם הטכנולוגי של הילדים? מאיפה מתחילים בכלל לגשת לילדים שנולדו למציאות של מסכים, רובוטים ואינטיליגנציה מלאכותית?

על מה באמת חשוב להתעקש ואיפה אפשר לשחרר כהורים בעידן דיגיטלי איזה כלים אנחנו יכולים להעניק לילדים שלנו שיעזרו להם לנהל את הטכנולוגיה במקום שהיא תנהל אותם.

למעשה לאף חיה בטבע אין בעיה של התמודדות עם מתח מצטבר (סטרס) ! אבל לבני אדם יש והיום כנראה שיותר מתמיד. הגיע הזמן ללמוד משהו מהג'ירפות.

מופע תוכן מדעי, פסיכולוגי והומוריסטי על ניהול סטרס במאה הטכנולוגית. הבנת הביולוגיה של הסטרס היא המפתח המרכזי.

כלפי חוץ זה נראה שהאנושות קשובה פחות ופחות, למעשה ההפך הוא הנכון! מה עושים כדי להסביר את הפער בין תחושה למציאות אובייקטיבית?

אומנות הקשב הוא מופע תוכן מדעי וסופר יישומי. מדובר בקוקטייל עשיר ומקורי במיוחד שהוכן מ-3 רכיבים: מחקרים אקדמיים, טכניקות מתחום אמנות הבמה ושנים של ניסיון אישי של יעל מול קהל פרונטלי וקהל זום.

אנחנו יודעים שאפשר להתמכר לאלכוהול, הימורים וניקוטין. אבל האם אפשר באמת להתמכר לסטרס?

אורי גוטליב מספר לקהל בשיחת במה (באווירה סטאנדאפיסטית וקלילה), על חייו בתעשיית הטלוויזיה והבמה, אשר היו רוויים בחששות, חרדות וסטרס באופן כללי.

גוטליב פונה לעזרתן ועצתן של שתי חוקרות בשם ד"ר יקיר ומן-שחר (ביולוגיה ופסיכולוגיה), בזו אחר זו מספרות החוקרות לקהל מה מקור הסטרס של גוטליב ומה כל אדם בקהל יכול ללמוד מעצות שהן נותנות לו במהלך המופע.

בעתיד הקרוב כל הדברים שנותנים לנו
ֵ משמעות יתחלפו – האם אתם ’ עִרים?‘

מופע תוכן מדעי הומוריסטי מלווה בקטעי מוזיקה, 3 חוקרות, מרצות על מסע התעוררות שלהן מהמאה ה-20 למאה ה-21 :ד"ר ליאת יקיר (מ'חתונמי'), יעל מן-שחר וקרן ליטני חושפות, מנתחות ומנפצות מיתוסים בנוגע לעתיד, הנושאים החשובים ביותר בחיינו: עבודה, אהבה וטכנולוגיה ונותנות כלים מעשיים לפיתוח הלך רוח פתוח (Growth Mindset) בארגונים ולהצלחה בחיים.

שאלנו את הAI איך זה נראה שלא מנהלים זמינות בעידן טכנולוגי?

שאלנו את הAI איך נראה ג'אנק פוד טכנולוגי וזה מה שקיבלנו

  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני מארגון
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני איש חינוך
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני הורה
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני לעצמי
דילוג לתוכן