למה
לג'ירפות
איןסטרס

בואו נלמד את התכל'ס, כל הכלים לניהול מתח ומיצוי השפע במציאות דיגיטלית. 

לא רק ג'ירפות, חיות בטבע פשוט לא צריכות ציפרלקס. לעומתן, בני האדם מתמודדים היום עם רמה גבוהה מתמיד של לחץ מצטבר (סטרס), אז כנראה שהגיע הזמן ללמוד משהו מהג'ירפות.

ניהול שפע הוא מפתח להורדת מתח :

זה ידוע שהתוכן שאנחנו צורכים בעולם הדיגיטלי מקדם אותנו בעסק, בהורות ובחיים בכלל. אבל היום המדע מתריע מפני החסרונות שיש לצריכת תוכן לא מודעת וניהול טכנולוגי בעייתי, ביניהם: הפרעות שינה, מחסור בתנועה וזמני צפייה ארוכים.
הפתרון ללופ הזה יכול להיות יותר פשוט ממה שאתם חושבים.

הבנת הביולוגיה של הסטרס – צעד ראשון והכרחי :

כדי לייצר שינויים יציבים לאורך זמן צריך לפעול בשיטות שמבוססות על מחקר מעמיק ורחב. נכיר את 'תולדות הסטרס' בקצרה, נבין איך בעלי חיים מנהלים מתח בטבע ונצלול להווה הטכנולוגי ולהבנה ברורה של תמונת המצב. בשלב השני נכיר ונתרגל מגוון כלים לניהול של סטרס.

השאירו פרטים לקבלת הצעת מחיר מיידית ולמידע נוסף:

על יעל מן שחר:

בגיל 6 יעל עלתה על במה בפעם הראשונה במסגרת מקהלת בי"ס וכבר אז היה ברור לכולם שבמה היא חלק בלתי נפדר מהDNA שלה.

במשך כל שנות בית הספר יעל לקחה חלק פעיל בשירה ומשחק ובתיכון עברה גם לצד של בימוי והפקה שהצטרפה למגמת הקולנוע של בית הספר. גם בצבא יעל עסקה בעולם הצילום ויצירת תכנים. מיד לאחר הצבא יעל חזרה לגור בקנדה (שם גם גרה תקופה בילדותה) ונרשמה ללימודי קולנוע וטלוויזיה ועבדה בהפקות סרטים מזדמנות.. אבל אמא של יעל העדיפה לעודד אותה לפנות ללימודים "רציניים" יותר ולהכניס את עולם הבמה למצב תרדמת זמני לטובת פיתוח מסלול 'רציני יותר' (או ככה לפחות היא קראה לזה). יעל השתכנעה ועברה ללמוד פסיכולוגיה באונ' הפתוחה. ההתאהבות בתחום ובעולם המחקר הייתה מיידית. הלמידה נמשכה כ8 שנים וכללה גם תואר שני. כעשור לאחר סיום תקופת לימודי האקדמיה יעל בנתה עולם צבעוני (בעיקר כחול) ומרגש משלה שמבוסס גם על הידע האקדמי הרב שצברה וגם על האהבה הגדולה לבמות ויצירת תוכן.

שאלות ותשובות:

מה משך ההרצאה?

בין 45-60 דק' כולל שאלות, לבחירתכם

האם אפשר להזמין מופע ב-ZOOM?

בטח ! באצטרובל הכחול פותחה שיטה ייחודית ובלעדית להנחיה דרך מסך, הנשענת על המסקנות הכי עדכניות של מחקרי קשב, ככה שההרצאה ה'זומית' לא נופלת מהפרונטלית ומשלבת הרבה פירוטכניקה שאין בהרצאה הפיזית.

מה הציוד שצריך להרצאה פרונטלית?

מיקרופון, מקרן, סאונד למקרן, מחשב צמוד למרצה, אולם מכובד.

המלצות על המופע:

יובל שרף - מנכ"ל grouphug

במסגרת אחד מהכנסים הגדולים שלי שערכנו ב grouphug למנהלות משאבי אנוש ולצוות המקצועי, יעל הרצאת אצלנו מול כ-200 נשים. החוויה הייתה פשוט מושלמת. יעל כריזמטית סוחפת וכובשת כל אחת ואחד בקהל ובעיקר התכנים היו פשוט מדויקים וכל כך רלוונטים ומעוררי מחשבה.
יעל מעבירה את החומר החשוב הזה בתקופה שבה אנו חיים באופן כלכך נגיש שאחרי ההרצאה שלה אפשר לומר שהתפיסה והחיים של המאזין משתנים. מאמינה שכ-50 אחוז מהנוכחות ביטלו את ההתראות בפלאפון שלהן ושיפרו את רמת החיים שלהן.
הפידבקים שקיבלנו היו נהדרים! במסגרת גרופהאג יש הרצאות של יעל לארגונים כמו salesforce, Western Digital, נסטלה ועוד, שחזרו עם משובים מעולים.

בנימה אישית התאהבתי ביעל מהפעם הראשונה ששמעתי אותה וחיזרתי אחריה לשיתוף פעולה עם המיזם שלי גרופהאג וגם איתי באופן אישי.
אני חוגגת שנתיים ללא התראות בזכותה 🙂
אישה אדירה וחכמה.

שאלנו את הAI איך זה נראה
שאדם מחבק את הצ'אט גיפיטי שלו ומאושר עד השמיים?

שאלנו את הAI איך זה נראה שלא מנהלים זמינות בעידן טכנולוגי?

שאלנו את הAI איך נראה ג'אנק פוד טכנולוגי וזה מה שקיבלנו

  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני מארגון
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני איש חינוך
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני הורה
  • Artboarsdfsdfd 6-8
    אני לעצמי
דילוג לתוכן