נסקור את המחקרים הכי חמים בתחום, לצעד היכרות עם 3 הורמונים שמושפעים מהצריכה הדיגיטלית. ההיכרות איתם, תיתן לנו זווית חדשה לבחון את הנושא ולהוביל לשינוי בהרגלי הצריכה.
בחינת המחירים
הבנה של המחירים הגלויים והסמויים שהצוות והילדים משלמים בהתנהלות דיגיטלית לא מנוהלת. מחירים של חוסר אמפתיה, חוסר אונים נרכש, סטרס ועוד.
כלים פרקטיים לשינוי מיידי
נכיר פתרונות בלעדיים לניהול הזמינות איך לשמור על תקשורת עם ההורי הילדים והבית הפרטי, אבל להיות בנוכחות מלאה ומיטיבה עם הילדים בזמן העבודה.
יצירת אלטרנטיבה
חשיבה משותפת על מענה לכל הצרכים המקצועיים שהדיגיטל מספק היום למהלך העבודה? מתקושרת צוותית, לבדיקת נוכחות, מוזיקה, מצלמה וכו' כל אלו כלים חיוניים שחשוב שבהרחקת המכשיר נדאג לתת להם מענה אחר.
מי מעביר את הטוב הזה?
הדר בן ציון גוטמן
2 ילדים | 2 סמארטפונים | מעשנת 2 סיגריות בחודש.
לפני 7 שנים הצטרפתי ליעל מן שחר במסע המחקר של הפסיכולוגיה של הטכנולוגיה, במקור כדי לכתוב לה את תוכנית התלמידים.
למדתי פסיכולוגיה ואימון ועסקתי בעולמות החינוך הבלתי פורמליים, אבל כשגילתי את כל הממצאים על השפעות הצריכה הדיגיטלית, ובייחוד שהבנתי כמה הם לא נחלת הכלל - החלטתי לעזוב הכל ולהתעסק רק בהפצת הידע מגילאי היסודי ועד למנהלים הכי בכירים במשק.
אמא לליאור והילה, מפרידה את הסמארטפון העסקי מהפרטי ומעשנת 2 סיגריות בחודש. זה בסדר לדעת את הסכנות והנזקים ולעשות משהו בכל זאת, הבעיה עם המסכים- זה שמרבית הסכנות, נכון ל2025 הן עוד בצללים ולא מספיק מדוברות.